Om oss

Dyrendahl Bygg AS ble etablert i 2005. Siden da har vi hatt en klar målsetting om å sette kunden i fokus. Gjennom årenes løp har vi vist at vi leverer kvalitet i alle ledd. Velvitende om at det vi leverer skal bli stående i mange år fremover, så er det vår plikt å levere et så godt produkt som overhodet mulig. Et produkt som kunden er fornøyd med, og samtidig et produkt som vi som bedrift kan være stolt av.

Dyrendahl Bygg AS

Tilbakemeldingene fra våre kunder, og at de kommer tilbake til oss gang på gang, tar vi som en bekreftelse på at vi både tenker og jobber riktig.
I vår etableringsfase havnet vi midt i finanskrisen. Sett i ettertid så var dette en glimrende tid å starte opp på. Vi lærte fra dag én å være nøkterne i henhold til driften av selskapet. Kundene som kjøpte byggtjenester visste også å sette krav. Ikke minst krav til kvalitet, men også et krav om overlevering av ferdig produkt til avtalt tid og pris.

Dyrendahl Bygg AS er forhandler av Systemhus og Røroshytta. For kunder som ønsker å bygge hus eller hytte fra en av disse leverandørene, så mener vi at de får det beste fra to verdener – de får hus eller hytte fra landsdekkende leverandør, samtidig som de forholder seg til oss som den lokale forhandleren.

I alle våre prosjekter kan vi bistå med dokumenter og byggesøknader. Vi sørger også for at alle nødvendige beskrivelser, tegninger og detaljer er utarbeidet i henhold til lover og regler for husoppføring i Norge.

Om oss

fra drøm til virkelighet

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle