Rehabilitering og restaurering

Vi tar oss av rehabilitering og restaurering av boliger og hus

Har du gått til innkjøp av et gammelt hus, eller har en bolig som ikke når helt opp til dagens standard og nivå, er det en stor jobb å utføre rehabilitering alene. Det krever god fagkunnskap og kyndig personell for denne oppgaven heller. Mange forskrifter og regler skal følges. Dette er et område der vi har full oversikt.

Din gamle bolig gjøres moderne og tidsriktig. Skal et bygg restaureres gjør vi det som skal til for at utseendet stilles tilbake til sin fordums prakt, men at det fortsatt når opp til dagens høye tekniske nivå. Både innvendig og utvendig.

Nå for tiden har boliger og bygg for eksempel helt andre krav til energieffektivitet enn i fortiden. Med vår erfaring på området fikser vi alt dette for deg. Vi rehabiliterer eller restaurerer din eldre bolig, og sørger for at den følger med inn i framtiden.

fra drøm til virkelighet

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle